2022 június 14

Close up image of model applying Volumizing Mascara to her eyelashes.

Ha hosszú, dús és merész szempillák szerepelnek a kívánságlistáján, nemcsak a megfelelő szempillaspirálra, hanem a megfelelő technikára is szüksége van. Képzelje el, hogy egyetlen termékkel és két egyszerű lépéssel 300%-kal nagyobb volument érhet el szempilláiban. Modellünk egy nemrégiben végzett teszt során kipróbálta a Double-Ended Volume Set-et, és az eredmények hihetetlenek!

Bár az eredmény a szempillák állapotától függően kissé eltérő lehet, egy dolog azonban lényeges: Volumennövelő szempillaspirálunk a vékony, fénytelen szempillákat álmai telt, sötét, dús szempilláivá varázsolhatja.

MIÉRT A DUPLA VÉGŰ VOLUMENŰ SZEMPILLASPIRÁL SZETTÜNK

A Double-Ended Volume Set szempillaspirál megalkotásakor az volt a célunk, hogy a legjobb (és legegyedibb) terméket hozzuk létre a maga nemében. A következőkkel tűnik ki:

  • Indigókék alapozó: A kék árnyalat világosítja a szemet, és felerősíti a szempillaspirál felső rétegének mélyfekete színét.
  • Peptidek és panthenol: Az alapozóban lévő kulcsfontosságú összetevők erősítik és táplálják a szempillákat, javítják azok rugalmasságát, és segítenek megelőzni a töredezést.
  • Biotin és Soft Flex polimerek: Ezek a volumennövelő szempillaspirálban található összetevők színintenzív finisht biztosítanak, erősítik a szempillákat, és lehetővé teszik, hogy gyorsan és könnyedén hosszabbá és dúsabbá tegyék azokat.
  • Vízálló formula:A szempillaspirál ideális egész napos viseletre, mégis könnyen eltávolítható anélkül, hogy károsítaná a szempillákat, mint más vízálló termékek.
  • Homokóra ecset a hozzáadott volumenért: A szempillakefe meghatározza a szempillákat és alkalmazkodik a szempillavonal természetes ívéhez, így szempilláidnak a kívánt megjelenést kölcsönzi.

SZEMPILLASPIRÁL TECHNIKA A TÖKÉLETES SZEMPILLÁKÉRT

A merész szempillákhoz elég egy gyors, kétlépéses folyamat:

A tiszta, száraz szempillák mindig elengedhetetlenek. Vigyen fel indigószínű alapozót a szempillák dúsítására és hidratálására. Kezdje a szempillák tövénél, és forgassa a pálcát felfelé és kifelé, hogy az alapozót a szempillákba dolgozza.
Ugyanezt a technikát alkalmazza a fekete volumenű szempillaspirál felviteléhez. A drámaibb megjelenés érdekében alkalmazzon két réteg alapozót. Miután az első réteg megszáradt, vigyen fel egy második réteget, majd azonnal vigyen fel egy-két réteg szempillaspirált. Csak győződjön meg róla, hogy a termék nedves marad, amikor alkalmazza. És kész is vagyunk!

Próbálta már ezt a bestsellert? Mutasd meg nekünk az eredményeket a dupla végű kötetkészletünkkel!


Hírlevél feliratkozás