Általános

A Revitalash® Cosmetics-et 2006-ban alapított dr. Michael Brinkenhoff. Ő alkotta meg a márka egyedülálló és eredeti szempillaszérumát. Elhivatottságát az vezérelte, hogy felelésége, Gayle gyönyörűnek láthassa magát a rák elleni folytatott harcban is. A szempillaszérumot kifejlesztését egy teljes kollekció követte, melynek elemei mind a nők természetes szépségének és belső erejének kihangsúlyozását segítik.  Mi vagyunk az első és vezető márka, aki a szempillák és a szemöldök szépségét kiemelő termékpalettát alkottunk meg. Ezek mellett maradunk az EGYETLEN olyan márka, amelyet egy szemész szakorvos alapított.

A cégünk által végzett biztonsági tesztekbe NEM tartoznak állatkísérletek. A RevitaLash® Cosmetics termékek 100%-ban állatkísérlet mentesek. 

Hogyha valamilyen oknál fogva nem vagy elégedett a www.revitalash.hu oldalról vásárolt termékkel, visszaküldheted ezt nekünk bontatlan csomagolásban, a vásárlástól számított 2 héten belül.

Igen, mindkét termék vegán.

Nem. Egyetlen RevitaLash® Cosmetics termék sem tartalmaz parabént.

Hogyha a termék nem hivatalos forgalmazótól van megvásárolva nem tudjuk garantálni ennek eredetiségét.

REVITALASH® ADVANCED

A RevitaLash® Advanced szempillaszérum szemész szakorvos által lett kifejlesztve annak érdekében, hogy a szempillák egészségét és megjelenését javítsák. Egyedi technológiával és BioPeptin Complex-szel lett megalkotva, hogy ápolja a természetes szempillákat és javítsa azok megjelenését, annak érdekében, hogy gyönyörűek és frissek legyenek. 

 

Naponta egy alkalommal, reggel vagy este, egy keskeny vonásnyi RevitaLash® Advanced szempillaszérumot vigyél fel a tiszta és száraz szempillatövekhez. Hagyd teljesen megszáradni, mielőtt felvinnél más szépségápolási terméket. A RevitaLash® Advanced szempillaszérum felvitelére, a szem környékét előkészítheted az új Micellás sminkeltávolítónkkal, mely tisztán, selymesen és hidratáltan hagyják a szempillákat és a szemöldököt.  

Naponta egy alkalommal, reggel vagy este, egy keskeny vonásnyi RevitaLash® Advanced szempillaszérumot vigyél fel a tiszta és száraz szempillatövekhez. Hagyd teljesen megszáradni, mielőtt felvinnél más szépségápolási terméket.

Rendeltetésszerű használat mellett, a RevitaLash® Advanced szempillaszérum nem juthat a szembe, ennek következtében nem lehet semmilyen fiziológiai hatása a szemre vagy annak színére.

Mindamellett, hogy mindenki különböző, többen jelezték, hogy a szempilláik azonnal szebbek lettek.

Hogyha abbahagyod a RevitaLash® Advanced szempillaszérum használatát, szempilláid fokozatosan visszatérnek a kezelést megelőző állapotukba.

A leírásnak megfelelően használva, egy RevitaLash® Advanced szempillaszérum (3.5 ml) nagyságrendileg 6 hónapig elegendő. A 2.0 ml-es kiszerelés 3 hónapig elegendő. A lejárati dátum mindkét méret esetében 1 év, amennyiben a csomagolást kibontottuk. Bontatlan csomagolásban a termék 2 évig használható fel.

A RevitaLash® Advanced szempillaszérum biztonságos használatát több felnőtteken végzett teszt bizonyítja. A RevitaLash® Advanced szempillaszérumot nem tesztelték gyerekeken, ezért használatát 18 év alatti személyeknek nem ajánljuk.

Igen. A RevitaLash® Advanced szempillaszérum biztonságosan használható műszempillával vagy szempilla hosszabbítással, sőt segít megtartani a természetes szempillák egészségét és szépségét, valamint segít minimálisra csökkenteni a szempillahosszabbítás által okozott káros következményeket.

Nem. A RevitaLash® Advanced szempillaszérum úgy lett kifejlesztve, hogy ezt szempillákon használják. A RevitaBrow® Advanced szemöldökszérum pedig a szemöldökre való használatra lett kifejlesztve.  Mindkét termék egyedi aplikátorral rendelkezik, a célzott területnek megfelelően.

Termékeink biztonságát több, független laboratórium vizsgálata. A tesztek kimutatták, hogy a Revitalash Advanced® szempillaszérum biztonságos a felnőttek bőrére és szemére. Tudományos irodalom és klinikai tapasztalat, független szemészeti specialisták alátámasztják, hogy a Revitalash® Advanced használata nem veszélyes a terhesség és szoptatás vagy kemoterápiás kezelés alatt. Amennyiben várandós vagy, vagy bármilyen orvosi kezelésen veszel részt és kétségeid merülnek fel a termék használatát illetően, keresd fel szakorvosodat.

Magas biztonsági standardokat képviselünk, így bár a termék használható lenne az alsó szempillasoron is, az applikátort a felső szempillákra fejlesztettük ki.

AQUABLUR™

Az AQUABLUR egy többcélú, könnyű állagú szemgél, amely hidratálja az érzékeny szemkörnyéket miközben kisimítja a bőrt, elmossa a bőrhibákat és tökéletes alapot képez a szemsminknek.

Az AQUABLUR alapja a víz és a szilikon kombinációja, ahol a szilikon csak az egyik összetevő, amely a kívánt sima „csúszásért” felel. Az AQUABLUR esetében az összetevők kombinációja az, ami a termék javát szolgálja. Az AQUABLUR összetevői hidratálják és selymessé teszik a bőrt, ami cserében ragyog és feltöltődik így halványítva a bőrhibákat. A termék hatékonyan készíti fel a bőrt a sminkelésre, ami lényegesen különbözik a többi kozmetikai primertől, amelyek „feltöltik a repedéseket” vagy nagy mennyiségű szilikonnal.

Az AQUABLUR összetevői hidratálják a bőrt, ami cserében ragyog és feltöltődik, így halványítja a bőrhibákat.

Az AQUABLUR-t úgy tervezték, hogy az öregedés első jeleivel is felvegye a harcot. Ezt a bőrhibák halványításával és a finom vonalak mennyiségének minimalizálásával teszi. Mélyebb, jobban észrevehető ráncok esetén azt javasoljuk, hogy használd az AQUABLUR -t reggel, majd a megszokott szemránckrémedet este.

Igen. A termék olajmentes összetételű így a szempillahosszabbítás nem károsodhat.

Igen. Több vásárlónk is jelezte, hogy ez a termék segített a szem körüli duzzanatok csökkentésében.

Az AQUABLUR célközönsége az a személy, aki az öregedés első jeleit tapasztalja. A könnyű textúra és a termék összetétele úgy lett megalkotva, hogy hidratáljon és halványítsa a finom ráncokat, szemben a hangsúlyos ráncokkal.

Hírlevél feliratkozás