Vigyázz, hamisítják

Hamisított termékekre és weboldalakra vonatkozó információk

Az Athena Cosmetics-nél elkötelezettek agyunk a hamisított és a “Fekete piacon” forgalmazott Revitalash Cosmetics termékek értékesítésének leállításában. Fő prioritásunk továbbra is az ügyfeleink biztonsága és a jogszabályok betartása. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfeleink biztonsága és elégedettsége alapvető befolyásoló tényező a termékhasználati elégedettség, és cégünk folyamatos sikere szempontjából. Mint ilyen, nagyon komolyan vesszük a hamisított termékek eladását és megtesszük a szükséges lépéseket, hogy megvédjük a márka és az ügyfélélményt világszerte.

Vásárlói elővigyázatosság

A termékkategória globális vezetője és mint egyre növekvő és egyre igényesebb márka, tisztában vagyunk az olyan jogosulatlan webhelyek problémájával, akik Revitalash Cosmetics-nek tűnő termékeket árulnak. A modern internet uralta világban ma már könnyebb a csalók számára hamisítani a csomagolást, a termékek logóit, hogy megtévesszék a gyanútlan fogyasztókat. Személyesen is találkoztunk olyan hamisított termékkel, ami eredetinek hatott. Ezen weboldalakon árusított termékek nagyrészének csomagolását felnyitották, nem fóliázottak, nem a mi összetevőinket tartalmazzák, sérült dobozokban érkeznek, hiányzik róluk a készlet- ellenőrzési szám vagy helyesírási hibákat tartalmaznak.  Ezek a termékek hamisak lehetnek és ezért bíztatunk téged arra, hogy legyél elővigyázatos és csak a Revitalash Cosmetics-től vagy a hivatalos viszonteladóktól vásárolj.

Különböző aukciós oldalak nem garantálják a weboldalukon értékesített termékek hitelességét, így az ezen és hasonló oldalakon vásárolt termékeket nem tudjuk hitelesíteni.  

Mit tehetsz?

Az egyetlen módja annak, hogy a termék eredetiségét garantálni tudjuk, az, hogyha a revitalash.hu oldalról, a helyi RevitaLash weboldalról. Bár nyomon követjük és következetesen bezárjuk a hamisított termékeket forgalmazó weboldalakat, az eladók ritkán használják az eredeti nevüket és gyakran megváltoztatják a weboldalak nevét és URL címét, hogy egy különböző identitással piacra lépjenek és gyors termékeladást generáljanak a te károdon.

Úgy gondolod a terméked hamis?

Kérjük, figyelmesen és körültekintően vásárold meg termékeinket online. Hogyha olyan terméket vásároltál, ami RevitaLash Cosmetics terméknek tűnik, de sérült vagy nem eredeti csomagolásban van, kérjük lépj velünk kapcsolatba és oszd meg velünk vásárlásod részletei, hogy a törvényes csatornákon lekövethessük azt. Ilyen módon segíthetsz nekünk, minden fogyasztó érdekében, a hamisított termékek és az ezeket forgalmazó weboldalak elleni harcban.

Hírlevél feliratkozás